Over Udo

Ik ondersteun kleine en middelgrote organisaties bij het bedenken en uitvoeren van hun reclame-activiteiten

Na HEAO gewerkt op reclame- en marketingafdelingen bij diverse organisaties. Sinds 1996 bij verschillende reclamebureaus.

Daar gemerkt dat bij kleine en middelgrote organisaties vooral behoefte bestaan aan hands-on ondersteuning. Vaak door gebrek aan tijd of kennis, terwijl de behoefte aan reclame en communicatie er is. Met DeReclamePraktijk biedt ik deze ondersteuning alsof je een eigen reclame-afdeling hebt.

Of het nu gaat om een (eenmalig) project of de uitvoering van een compleet reclame jaarplan. Ik heb er even veel zin in!

 

Contactpersoon

Voor iedere klus heb je dezelfde persoon aan tafel: Udo. Dus hij weet wat je organisatie doet en wat je verwacht. En kan dus snel aan de slag!

Budgettering

Vooraf weet je altijd wat iets kost. Dus geen verrassingen achteraf en al helemaal geen urenfacturen meer.

Archief

Alles wat  we eerder voor je gedaan hebben is terug te vinden in ons digitaal archief. Beschikbaar wanneer je het nodig hebt.

Netwerk

Alle basiskennis is in huis. Maar indien nodig worden er vakspecialisten ingeschakeld. Met de meeste werken we al jaren samen. Uiteraard merk je er niets van behalve dan dat de klus snel en goed geklaard wordt.

Kennismaken

Introductie van DeReclamePraktijk